تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۰ برخی از مواد خوراکی دارای تاثیرات بالای گرمازایی از طریق فرایندهای فیزیولوژیکی هستند، از اینرو شما می توانید با خوردن آنها، کالری بسوزانید. به گزارش مهر، برخی مواد خوراکی دارای تاثیرات بالای گرمازایی هستند که با خوردن آنها، کالری می سوزانید. از سوی دیگر، برخی مواد […]
به گزارش مهر، برخی مواد خوراکی دارای تاثیرات بالای گرمازایی هستند که با خوردن آنها، کالری می سوزانید. از سوی دیگر، برخی مواد خوراکی دیگر حاوی مواد مغذی و ترکیباتی هستند که باعث افزایش سوخت و ساز متابولیکی بدن شما می شوند. شما می توانید با مواد خوراکی زیر فرآیند متابولیسم بدن خود را افزایش دهید.
تمامی انواع غلات
بدن شما در زمان تجزیه تمام مواد خوراکی (مخصوصاً مواد خوراکی غنی از فیبر نظیر جو و برنج) در مقایسه با مواد غذایی فرآوری شده، دو برابر کالری می سوزاند.
گوشت های کم چربی
پروتئین حاوی تاثیر بالای گرمازایی است: بدن شما در حین هضم غذای حاوی پروئین، حدود ۳۰ درصد کالری می سوزاند؛ بدین ترتیب بدن برای هضم سینه مرغ حاوی ۳۰۰ کالری، ۹۰ کالری انرژی می سوزاند.
محصولات لبنی کم چرب
این محصولات لبنی غنی از کلسیم و ویتامین D، به حفظ و ساخت ماهیچه کمک می کنند که مسلماً در حفظ متابولیسم قوی هم نقش موثری دارند.
چای سبز
طبق گزارش «مجله تغذیه بالینی آمریکا»، نوشیدن چهار فنجان چای سبز در روز به افراد کمک می کند تا در حدود نیم کیلو در طول هشت هفته وزن کم کنند. EGCG، عصاره چای سبز است. این ترکیب موجود در جوشانده چای سبز به طور موقت موجب تسریع روند متابولیسم بعد از هر بار نوشیدن آن می شود.
عدس
یک فنجان عدس، ۳۵ درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن ما را تامین می کند. در حدود ۲۰ درصد افراد با کمبود آهن روبرو هستند.کمبود یک ماده غذایی موجب کُند شدن روند متابولیسم می شود، چراکه بدن ما برای انجام یک عملکرد مناسب با کمبود مواد مغذی روبروست.
فلفل قرمز تند و آتشین
«کاپسیسن»، ترکیب موجود در فلفل که موجب تندی آن می شود، بدن شما را گرم می کند و همین مسئله باعث می شود که شما کالری بیشتری بسوزانید. خوردن فلفل به هر شکلی اعم از خام، پخته، خشک شده یا پودری برای شما مفید است. به سوپ، تخم مرغ و گوشت، کمی پودر فلفل قرمز یا سس تند اضافه کرده و بعد میل کنید.
چای سبز خواص زیادی داره فقط توجه به دو نکته در مصرف چای سبز:
چای سبز مثل چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد از دم کردن چای سبز در قوری استیل خودداری شود چون چای سبز به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب میدهد.چای سبز به خاطر داشتن کافئین، جلوگیری از جذب مواد معدنی مخصوصا آهن میکند. خانمهای باردار، شیرده و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند و آنهایی که ضربان قلبشان نامنظم است، بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنند.
ﺯﻧﯽ ﺑﺎ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺒﻮﺩ ﺭﻓﺖ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﮐﺘﺮ؛
دﮐﺘﺮ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﯽ ﺷﺪﻩ ؟ ﺯﻥ ﮔﻔﺖ : ﺩﮐﺘﺮ، ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺷﻮﻫﺮﻡ میاد ﺧﻮﻧﻪ ، ﻣﻨﻮ ﺯﯾﺮ ﻣﺸﺖ ﻭ ﻟﮕﺪ ﻣﯽ ﮔﯿﺮه
ﺩﮐﺘﺮ ﮔﻔﺖ :
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺷﻮﻫﺮﺕ ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﻓﻨﺠﻮﻥ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺑﺮﺩﺍﺭ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻦ ﺑﻪ ﻗﺮﻗﺮﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪه !!!
ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻌﺪ، ﺯﻥ ﺑﺎ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﺳﺮﺯﻧﺪﻩ ﭘﯿﺶ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺮگشت و گفت: ﺩﮐﺘﺮ، ﻗﺮﻗﺮﻩ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺷﻮﻫرم اومد ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻦ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻗﺮﻗﺮﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺷت و ﺍﻻﻥ ﺭﺍﺑﻄﻤﻮﻥ ﺧﻴﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻩ
دکتر گفت : ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ؟ ﺟﻠﻮﯼ ﺯﺑﻮﻧﺖ ﺭﻭ که ﺑﮕﯿﺮﯼ ، ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﺍ ﺣﻞ ﻣﯽشه !!!
(( خواص چای سبز ))
خیلی بی ربط بود !!!!!!!!