فرآوری ۱۲ هزار لیتر گلاب در میمه ۱۲ هزار لیتر گلاب در کارگاه سنتی گلاب گیری گلستان میمه فرآوری شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ عبدالرضا شیبانی مدیرعامل شرکت تعاونی گلستان میمه گفت: ۱۲ هزار لیتر گلاب در کارگاه سنتی گلاب گیری شرکت تعاونی گلستان میمه فرآوری شده که نسبت به سال گذشته افزایشی […]
فرآوری ۱۲ هزار لیتر گلاب در میمه
۱۲ هزار لیتر گلاب در کارگاه سنتی گلاب گیری گلستان میمه فرآوری شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ عبدالرضا شیبانی مدیرعامل شرکت تعاونی گلستان میمه گفت: ۱۲ هزار لیتر گلاب در کارگاه سنتی گلاب گیری شرکت تعاونی گلستان میمه فرآوری شده که نسبت به سال گذشته افزایشی ۱۰۰ درصدی داشته است.
میمه ۱۳۳ هکتار گلستان گل محمدی دارد که حدود ۷۷ هکتار آن به مرحله باروری و تولید محصول رسیده است.
به طور میانگین از هر هکتار از گلستانهای محمدی میمه بین سه تا پنج تن گل برداشت میشود.
شرکت تعاونی گلستان میمه با هزار و پانصد نفر سهام دار و عضو فعال یکی از برترین شرکتهای تعاونی در استان اصفهان است.
نباید خیلی اب در گلاب ریخته شودوگرنه همان قضیه که اب در شیر میرود وهمان اب باعث ازبین رفتن احشام میشود دوباره تکرار شود واب باعث نابود ی محصولات شود چون هرعلتی معلولی دارد خیلی باید مواظب بود
———————–
با سلام عاقلانه اینست که ” سورگل ” با اعتماد مردم بتواند اعتبار کسب کند . درست می فرمایید باید مواظب بود و از ظن بد هم باید پرهیز کرد .