بازدید وزیر کشاورزی از میمه به روایت ایرنا

2019-07-11
78 بازدید

بازدید وزیر کشاورزی از میمه به روایت ایرنا اصفهان – ایرنا – وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی بخش کشاورزی به‌منظور جلوگیری از خام‌فروشی و تقویت زنجیره غذایی در کشور ضروری است. محمود حجتی عصر چهارشنبه در بازدید از ۲ طرح کشاورزی و آبیاری در میمه و وزوان در شمال اصفهان، افزود: […]

۱۵۶۴۶۷۲۵۸

بازدید وزیر کشاورزی از میمه به روایت ایرنا

اصفهان – ایرنا – وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی بخش کشاورزی به‌منظور جلوگیری از خام‌فروشی و تقویت زنجیره غذایی در کشور ضروری است.

محمود حجتی عصر چهارشنبه در بازدید از ۲ طرح کشاورزی و آبیاری در میمه و وزوان در شمال اصفهان، افزود: کشورمان نیازمند صنایع تکمیلی و تبدیلی محصولات کشاورزی برای تکمیل زنجیره غذایی به‌منظور رفع نیاز داخل و توسعه صادرات است.

وی با بیان اینکه توسعه این صنایع، اشتغالزایی بسیاری نیز بهمراه دارد، اظهار داشت: فعالیت صنایع تکمیلی و تبدیلی در اراضی کشاورزی به‌منزله تغییر کاربری نیست.

وزیر جهاد کشاورزی، ایجاد شرکت‌های تعاونی را در توسعه این صنایع مثمر ثمر خواند و تاکید کرد: ظرفیت‌های خوبی در کشور در این بخش به‌ویژه گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و اسانس‌ها وجود دارد.

حجتی به بازدید خود از طرح باغ گل محمدی گلستان میمه اشاره و اضافه کرد: این طرح، یک هزار و ۴۰۰ بهره‌بردار دارد و در این زمینه موفق بوده است.

وی همچنین با اشاره به بازدید از طرح تجمیعی سیستم آبیاری کم فشار طیف در وزوان، گفت: توسعه این قبیل طرح‌ها نیز با توجه به کمبود منابع آبی کشور ضروری است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب، اعتبارهای خوبی برای طرح‌های آبخیزداری کشاورزی در نظر گرفته شد، اظهار امیدواری کرد که این اعتبارات هرچه زودتر اجرایی شود.

حجتی عصر چهارشنبه در سفر به استان اصفهان از طرح‌های باغ گل محمدی گلستان میمه و تجمیعی سیستم آبیاری کم فشار طیف در دشت وزوان بازدید کرد.

باغ گل محمدی گلستان میمه در ۱۳۳ هکتار دارای یکهزار و ۴۰۰ بهره بردار و یک واحد گلاب گیری است. طرح تجمیعی سیستم آبیاری کم فشار طیف در دشت وزوان نیز با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال و به منظور کشت گندم، جو، سیب زمینی، ذرت و صیفی جات اجرا شده است.

میمه و وزوان از توابع شهرستان شاهین شهر و میمه در شمال اصفهان هستند.

استان اصفهان دارای ۵۶۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که بدلیل کمبود منابع آبی در زمان حاضر حدود ۲۰۰ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت زراعی و باغی است.
بیش از ۱۸۰ هزار نفر در این بخش در استان مشغول کار هستند که ۱۲ درصد از شاغلان کشاورزی کشور را تشکیل می دهند.
اصفهان در تولید گل شب بو، پیاز، سیب زمینی مینی تیوبر، گوشت بوقلمون، شیر خام، گوشت مرغ، ماهیان زینتی و گرمابی و جوجه بومی، گاوداری صنعتی و مبارزه با سِن گندم رتبه نخست کشور را دارد.
این استان در تولید تخم مرغ، بِه، گل محمدی و گلرنگ، رتبه دوم و در تولید قارچ، گل و گیاهان زینتی، سبزی و صیفی، سیب درختی، سیب زمینی و خربزه رتبه سوم کشوری را دارد.