بوی کباب مقوی قوای بدن است

2015-11-16
188 بازدید

سلامت نیوز:رئیس مرکز تحقیقات کار آزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد گفت: بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است، بنابراین بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, […]

شعر-طنز-تا-بوی-کباب
سلامت نیوز:رئیس مرکز تحقیقات کار آزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد گفت: بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است، بنابراین بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, محسن ناصری درباره وزن ایده‌ال اظهار داشت: متاسفانه امروزه وزن متناسب از دیدگاه زنان مانکن‌های آمریکایی هستند.
به گفته وی وزن ایده‌ال وزنی است که صحت و سلامتی در آن به حداکثر است. ما یک سرو داریم یک چنار؛ پس هیکل و تناسب بدن افراد با هم متفاوت است, انسان‌ها از یکدیگر مجزا هستند.
رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد افزود: بسیاری از زنان خود را با دیگران مقایسه می‌کنند و گرفتار افراد شیاد برای لاغر شدن و رسیدن به وزن ایده‌ال از نگاه خودشان می‌افتند.
ناصری ادامه داد: یکی از عوامل بیمار شدن و اضافه وزن؛ پُرشدن رگ‌های خونی از مواد زائد یعنی به هم خوردن رابطه ظرف و مظروف که کاهش غذا یا کاهش کمیت یا کاهش کیفیت است، بنابراین راه رفع آن؛ امتلاء بدن از مواد زائد است.
وی اضافه کرد: برخی از افراد باید غذای با کیفیت مصرف کنند مانند افرادی که معده‌های ضعیفی دارند, این افراد باید غذای با کیفیت و با حجم کم مصرف کنند چرا که معده توانایی هضم غذاهای سنگین را ندارد.
رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد عنوان کرد: مصرف غذاهای سبک مانند آب گوشت‌ تهیه شده از مرغ خانگی یا گوشت گوسفند و تلیت کردن بسیار به تقویت بدن کمک می‌کند و می‌توان کمی زعفران و چند عدد بادام نیز به آن اضافه کرد.
ناصری یادآور شد: بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است و بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند زیرا بوی کباب قلب را تقویت می‌کند البته باید کباب از راسته گوسفند باشد.